Бруно Акрапович: Няма да може да задържим Бесени

Бруно Акрапович: Няма да може да задържим Бесени

Novsport

19-09-2019, 08:54

Старши треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович разкри, че тимът няма да може да задържи 17-годишния косовар Диелор Бесени, който бе на проби в тима.

"Много добър играч. Талант с голям потенциал, но заради проблеми с документите и факта, че няма 18 години, няма да ни позволят да го задържим. Утре или вдругиден ще трябва да го отпратим. Ние обаче ще го следим за в бъдеще. Нищо не се знае", коментира босненският специалист.

"Доволен съм от проверката с ЦСКА 1948. Беше много полезна. Това, което исках, го видях. Дадох шанс на тези, които имаха по-малко игрово време, за да видя състоянието им. Мустафа Абдулахи не беше играл скоро", сподели още Акрапович.

"Търсихме тази контрола. Благодаря на Локомотив, че се съгласи да се изиграе. Доволен съм, че направихме един динамичен мач. Виждате какво правил Локо елита, спечелиха купата. Имаме много в какво да ги стигаме, а и да се развиваме, но тази среща беше равностойна", каза от своя страна наставникът на ЦСКА 1948 Петко Петков.

"За нас всеки мач е важен. Не е по-различен мачът срещу Септември. Те са добър отбор, но ние излизаме за победа. Знаем какво да очакваме от тях. Надявам се да бъдем максимално подготвени", каза още наставникът на столичани.

Източник: Novsport

Последни новини