Бъбречно заболяване прекратява кариерата на любимец на левскарите

Бъбречно заболяване прекратява кариерата на любимец на левскарите

Novsport

21-03-2018, 17:30

Бившият футболист на Левски, който бе сред любимците на публиката - Мигел Бедоя, разкри за заболяване, което ще сложи край на футболната му кариера. Испанският техничар, който прекара два сезона на "Герена" обяви новината в интервю за колегите от Блиц.

"Имам сериозен проблем с бъбреците. Нарича се "Ига гломерулонефрит", което ми пречи да спортувам с висока интензивност и на високо ниво. Преди Коледа играх четири мача, но резултатите бяха лоши и лекарите ми забраниха да играя. За мен е трудно, но дори докато има още 1% шанс, аз ще имам 99% вяра. Ще остана в Кипър до края на сезона. Ако това ще бъде последната ми година във футбола, искам да я завърша с титла. В момента сме първи и вярвам, че това е нашата година", заяви Бедоя.

"Ще помня двете ми години в Левски до края на дните си. Винаги, когато отидеш в друга страна с друга култура, футбол и начин на живот, имаш нужда от време, за да свикнеш. Така беше както с мен, така и с Аниете. Но мисля, че през цялото време бяхме на добро ниво. Харесваше ми много в Левски и се чувствах важна част от отбора и важна част за феновете. Беше прекрасно време и преживяване за мен", добави още нисичкият техничар.

Източник: Novsport

Последни новини