В Колумбия хвалят нов в ЦСКА

В Колумбия хвалят нов в ЦСКА

Novsport

19-02-2018, 10:23

Колумбийският нападател Жан Карлос Бланко ще запомни официалния си дебют за ЦСКА. Той се Включи 6 игра срещу Верея (5:0) само за 14 минути, но за този период успя да Вкара гол (8 89-ата минута), да асистира и да изпусне още две попадения от чисти позиции. Медиите 6 родината на Бланко отразиха пространно първия му мач в Европа.

По негов адрес Liga Deportiva пише: „Бланко стартира в ЦСКА със стил! Нападателят направи мечтан дебют в отбора с гол и асистенция. Той стигна до първото си попадение за отрицателно време, след като елегантно преодоля съперниковия вратар и прати кълбото в мрежата“.

„Бланко реализира първия си гол след само 13 минути игра“, отбелязва пък популярното радио Gol Caracol, което първо съобщи през зимата, че нападателят ще подсили ЦСКА.

Самият Бланко направи кратък коментар за дебюта си в социалните мрежи: „Благодаря на Господ за успешния старт в ЦСКА, по Негова воля се надявам да вкарам още много голове в България. Специални благодарности и на съотборника ми Тиаго Родригес, който е известен също под името Зидан“, коментира Бланко.

Източник: Novsport

Последни новини