В Левски взимат още играчи от 17-годишните при мъжете

В Левски взимат още играчи от 17-годишните при мъжете

Novsport

01-04-2019, 09:14

Треньорът на юношите до 17 години на Левски Борислав Кьосев заяви, че скоро в мъжкия отбор ще бъдат взети още негови възпитаници.

В момента под ръководството на Георги Дерменджиев тренира нападателят Мартин Петков. В събота набор 2002 на сините направи 2:2 срещу ЦСКА на Панчарево в двубой от Елитната юношеска група.

"Дали ще станем първи, втори или трети... Хубаво е момчетата да трупат самочувствие. Така се създават шампиони - винаги да гонят първо място, но по-важно е да се изградят като футболисти. А за нас, треньорите - да подаваме повече играчи за мъжкия отбор. Мартин Петков заслужава шанс при мъжете, но не е само той.

Има деца, които треньорът на първия отбор ще пробва може би в бъдеще. Но за да играеш при мъжете, тук при нас трябва да правиш разлика. Момчетата трябва да знаят това. Аз съм препоръчал когото трябва. Има доста деца от нашия отбор. Ще видим.

Времето ще покаже кой е пo-концентриран, на кого му се работи повече и кой иска повече да стане футболист. Това се постига с работа, а не само със стойки, защото някои стават футболисти на стойки първо на 15-16 години. На когото му се работи повече и е целеустремен, той ще стане", каза Кьосев пред viasport.bg.

Източник: Novsport

Последни новини