В Левски получили две оферти за Обертан

В Левски получили две оферти за Обертан

Novsport

24-06-2018, 07:15

В Левски са получили две оферти за привличането на Габриел Обертан. Към тои момент обаче шефовете на сините не смятат да разглеждат каквото и да е предложение за френската звезда. Причината е, че босът Спас Русев иска да задържи в отбора и да надгради върху него, пише "Тема Спорт". Той постави за цел пред Делио Роси и компания пробив в евротурнирите и достигане до груповата фаза на Лига Европа. Първият съперник в тази надпревара е носителят на купата на Лихтенщайн Вадуц. При негово елиминиране сините най-вероятно ще се изправят срещу Жалгирис.

Габриел Обертан също се чувства добре в Левски и няма намерение да си тръгва. Той има контракт и за следващото първенство. Французинът прави добра подготовка, започна като титуляр в първата контрола с Хебър  Пазарджик (4:0).

От Левски привлякоха двама нови до момента -словашкия вратар Мартин Полачек и швейцарския халф Давиде Мариани. Делио Роси настоява да бъдат взети още централен защитник и таран. Италианецът държи те да бъдат привлечени до старта на Левски в Лига Европа.

В Португалия пък твърдят, че Боависта е поискал около 1 милион евро за правата на 28-годишния Жаилтон Алвеш Миранда-Кука. Националът на Кабо Верде има 3 гола в 27 мача през изминалата кампания. Левски няма да плати подобна сума за този футболист.

Източник: Novsport

Последни новини