В Рига ще са доволни и на минимална загуба при гостуването на "Армията

В Рига ще са доволни и на минимална загуба при гостуването на

Novsport

24-06-2018, 08:48

Един от помощник-треньорите на ФК Рига - Кристапс Бланкс, заяви, че в отбора ще са доволни и на минимална загуба в първия мач между двата тима, който е на "Армията".

"Всеки един от потенциалните ни съперници беше труден. ЦСКА, естествено, е фаворит. Ние ще се опитаме да се борим и ще видим какво можем да направим. Първо отиваме в София и там ще им окажем съпротива, това е нашата цел. Феновете на ЦСКА са много атрактивни, те нямат нищо общо с тези в Латвия. Винаги има много привърженици на мачовете на ЦСКА. За да привлечем публика в Рига, трябва да изкопчим добър резултат в първия мач. Една победа ще е фантастичен успех, но равенство или минимална загуба също биха били добър резултат. Целта е да се представим достойно, за да има интерес към реванша", каза Бланкс.

"Може би ще е малко предимство за нас, че ЦСКА в момента е в подготвителен период, а първенството не е в ход. Но до мачовете с нас може да влязат във форма. Ще видим как ще се развият нещата. В наше време има много модерни технологии, чрез които можеш да придобиеш ценна информация за всеки отбор", допълни Бланкс.

Той е бивш нападател на гранда Сконто Рига, като има и 21 мача без гол за националния тим на Латвия.

ФК Рига домакинства на стадион "Сконто", като едноименният клуб вече не съществува заради фалит през 2016 г. Цената на билетите за домакинските срещи на ФК Рига е 5 евро.

Източник: Novsport

Последни новини