В Славия не очакват изненади на Мондиал 2018

В Славия не очакват изненади на Мондиал 2018

Novsport

11-06-2018, 23:41

Дни ни делят от старта на Мондиал 2018. Светът мисли за шампионата в Русия, но в отборите в България вече се работи за новия сезон. От отбора на Славия изразиха мнението си за предстоящия шампионат.

„В Русия форумът се очаква с огромен ентусиазъм. Доста средства се вложиха във всички стадиони. Надявам се Бразилия да спечели – те са моят фаворит на турнира. Германия е най-големият опонент на Бразилия, както и Аржентина. Моят любим вратар е Мануел Нойер. Той е много класен вратар, както и Давид де Хеа. Най-желаният финал за мен е Бразилия - Аржентина”, заяви пред "Диема спорт" треньорът на вратарите на Славия Радостин Станев.

„Да прогнозираме е много трудно. Франция, Бразилия и Германия са фаворитите според мен. Те са винаги на върха на световния футбол. Савич бе голям талант във Войводина. Той изигра една година при мъжете, а после отиде в Белгия. После замина за Лацио и сега, което се пише за трансфера му е много хубаво Много съм щастлив. Дано излезем от групите и да направим някоя изненада. Финалът според мен ще е Германия и Франция”, сподели сръбският треньор на Славия Златомир Загорчич.

Фаворитът ми е Франция. На всеки пост имат по трима топфутболисти. Треньорът има голям избор. Кристиано и Меси са топфутболисти. Хари Кейн ми харесва, като нападател, и може да е в борбата за Златната обувка, стига Англия да стигне по-напред. Според мен финалът е Франция – Бразилия”, завърши голмайсторът на Славия Ивайло Димитров.

Източник: Novsport

Последни новини