Валери Божинов: Адмирации за Хубчев!

Валери Божинов: Адмирации за Хубчев!

Novsport

28-09-2019, 22:41

Левски е по-добър отбор, отколкото преди. Не се разчита на индивидуалности, а на духа. Играят доста по-добре от миналата година и се вижда работата на Хубчев – адмирации! Върши добра работа, обяви нападателят на Ботев Враца Валери Божинов след загубата с 1:3 от Левски. Ден по-рано той обяви, че Хубчев явно има проблем с него и Ники Михайлов. Днес обаче засипа специалиста с похвали.

„Евала на клуба за юношите в отбора. Мисля, че ако те показват добри игри и вървят стъпка по стъпка, Левски ще започне да продава тези играчи”, продължи Валери.

„Второто полувреме играхме по-добре от първото. Върнахме един гол, но Левски има по-класни футболисти от Ботев. Борихме се, влизахме здраво. Надявам се да съм готов скоро за 90 минути, с времето ще вдигам нивото”, каза за мача Божинов.

„Защо Левски да не се бори за някой трофей? Ако взима мачовете си с малките отбори, ще се бори до последно за титлата. Давам пример с Манчестър Сити и Ливърпул. Благодаря на феновете на Левски за аплодисментите. Това, което направиха днес за мен, е чест – евала”, завърши Валери Божинов.

Източник: Novsport

Последни новини