Венци: Готов съм да пратя всички играчи на детектор на лъжата

Венци: Готов съм да пратя всички играчи на детектор на лъжата

Novsport

19-04-2019, 23:15

Готов съм да пратя всички играчи на детектор на лъжата, ако се окаже, че има завишени залози. Каквото иска да проверява УЕФА, обяви президентът на Славия Венцеслав Стефанов след загубата на тима му с 2:3 от Септември. Босът на “белите” беше видимо ядосан от спекулациите, че има нещо нередно в днешния мач. Той гарантира, че нито един футболист на Славия не е играл симулативно.

“100% знам, че няма никакви нечестни и нередовни работи. Този формат е безумен. Човек, който разбира от футбол, може да си извади сам заключение, че няма никакви такива работи. Сега контрата е в мен. Най-лесно може да се провери дали има някакви залози. Ако няма такова нещо, трябва да ми се извините. Ако има нещо такова, може да се търси дали има виновник", продължи той. 

"Аз не виждам кой в Славия може да прави такова нещо. Някой дава ли си сметка може ли един ръководител да отиде отиде и да каже на играчите си: “Вкарайте два гола и след това пуснете да ви вкарат три”. После как да отида при тях и да изисквам нещо? В Славия никога не е имало такива неща, залагам си главата", категоричен беше Венци. 

"Ще бъдат глобени за предния мач, както и за този, но гарантирам, че няма футболисти, които са играли симулативно”, каза за финал Стефанов.

Източник: Novsport

Последни новини