Венци Стефанов: Бултрасите ще си плащат като попове

Венци Стефанов: Бултрасите ще си плащат като попове

Novsport

19-04-2018, 08:07

Ръководството на Славия обяви цената на билетите за реванша за купата с Ботев Пловдив. 

Стойността на талоните е 20 лева.

Мачът е във вторник (24 април) от 18:30 часа на стадион "Васил Левски". 

Жълто-черните спечелиха първата среща в Коматево с 2:1.

С тази цена Славия копира втородивизионния лидер Царско село, който постави същата на билетите за последните си няколко домакински срещи във Втора лига.

"Славия пуска билети за секторите А и Г на цена по 20 лева за полуфиналния мач реванш в турнира за Купата на България срещу Ботев Пловдив.

Касите и вратите на националния стадион отварят в 17:00 часа в деня на решителния двубой. За фенове на гостите от Пловдив са предвидени входовете 23 и 24, както и касата при сектор Г", написаха от "Овча купел" на сайта си.

От Славия очакват по-сериозно присъствие на фенове на гостите и по този начин се надяват да изкарат средства за клубната каса. Досега през сезона цените за домакинските мачове на белите бяха 5 и 10 лева.

В същото време стана ясно, че старши треньорът на Славия Златомир Загорчич ще даде почивка на някои от титулярите за петъчното гостуване на Черно море. 

Заги иска да запази свежи основните си изпълнители за реванша с Ботев. Иван Минчев, Галин Иванов и Ивайло Димитров може дори да не пътуват за Варна, а да останат в София.

В мача с Витоша Бистрица централният защитник Стефан Велков си изкара пети жълт картон и ще пропусне мача с Черно море, но ще е на линия за канарчетата. Почивка ще има най-вероятно и за Костадин Велков, който срещу Витоша получи осмия си жълт картон.

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов пък коментира решението билетите за реванша с Ботев Пд да са по 20 лева.

"Няма какво да ми говорите за реципрочност. В Коматево изобщо не бива да се играят мачове нито за купа, нито за първенство. Тези т. нар. бултраси са страшна напаст. Цял мач плюха нашия щаб и играчи, сега ще си платят като попове за свършеното. Отсега ви казвам - на националния стадион ще има засилена охрана и няма да си разиграват коня, както в Коматево. Не ни е страх - колкото искат да идват от Пловдив, но всеки ще трябва да извади по 20 лева", коментира босът на белите пред Plovdiv-Press. 

"Няма да има никакви ексцесии, взел съм мерки. Ще наемем много охрана и полиция. Вижте, да ми сравнявате Коматево с националния стадион и ботевистите със славистите - все едно ми сравнявате "Фолксваген" с "Ферари". Феновете на Славия също ще влизат срещу 20 лева. Не подлежи на коментар", добави Стефанов.

Източник: Novsport

Последни новини