Венци Стефанов: Бъркам магии, виждате че работи!

Венци Стефанов: Бъркам магии, виждате че работи!

Novsport

19-02-2019, 16:00

Бъркам магии. Виждате, че сработи. Не, това не е тайната на успеха. Тайната е повече работа. Един път и ние да извадим късмет в последната минута и нас да ни покрие късметът, коментира босът на Славия Венци Стефанов след успеха с 3:2 срещу Черно море.

„Добре, че бихме, иначе завръщането щеше да стане…Разбира се, че е емоционално. Направили сме терен за чудо и приказ, изкуствените игрища, осветление. Всичко, което е необходимо, го има. Да, вярно стадионът ни не е такъв, какъвто ми се иска. Но когато, дай Боже съберем пари ще направим по-хубав! Не дължим 20-30 милиона. Утре като ме няма мен и моите колеги, не искам Славия да остава със задължения“, коментира Венци, с намигване към Левски, от където признаха че имат борчове в размер на 30 млн. лв.

„Характер не се гради с един или два мача. Добър колектив са. Проблемът е, че изпускаме много, правим грешки, което ни изигра лоша шега. Първият гол на беше от игрова ситуация, вторият – след наша грешка и толкова. Имаха още едно-две положения за целия мач. Ако сте броили нашите положения, бяха в пъти повече. Но пропуски, не успяваме“, каза още Стефанов.

Източник: Novsport

Последни новини