Венци Стефанов: Жените са пo-мъжкари от тея в Ботев

Венци Стефанов: Жените са пo-мъжкари от тея в Ботев

Novsport

12-04-2018, 10:23

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов заяви, че не вижда основание за претенциите от страна на Ботев към отсъжданията на Валентин Железов и неговата бригада по време на двубоя между двата тима в турнира за Купата на България.

"Първо, съдийството беше перфектно. Второ, по-малко да реват, защото на техния стадион изобщо не трябва да се провеждат мачове.

Защото много скоро ще стане голям проблем. Така, както всички отбори играхме и играем на други стадиони, така и те да си намерят такъв, където да играят, докато не си направят стадиона. Нека покажат някое грешно отсъждане на съдията.

Това, че не им даде гола ли, че бяха двама души в засада, това ли ги боли?", бесен бе членът на Изпълкома пред „Тема спорт”.

"Някои от техните играчи бяха като за наградите "Оскар". Падаха като застреляни с 45-и калибър и после ставаха и хукваха като Бен Джонсън. Като не им свири фаул, да видиш как стават и тичат.

През цялото второ полувреме нашият вратар е бил обстрелван с какво ли не – с камъни, със стотинки... Хайде стига! Писна ми от тези. Жените са пo-мъжкари от тях. Съдията им бил виновен", добави Стефанов. 

За самия двубой и представянето на своите футболисти той бе лаконичен:

"Като проспиш ситуациите, после гониш Михаля. Мачът с Пирин сега не е по-малко важен", завърши босът на Славия.

Източник: Novsport

Последни новини