Венци Стефанов за Левски: Евроидиоти! Отпаднаха от четирима сервитьори и двама автомонтьори!

Венци Стефанов за Левски: Евроидиоти! Отпаднаха от четирима сервитьори и двама автомонтьори!

Novsport

17-07-2018, 21:55

Президентът на Славия и член на Изпълкома на БФС Венци Стефанов коментира пред Блиц отстраняването на Левски от Вадуц (Лихтенщайн).

"Левски имаше своите шансове, все пак четирима от футболистите на Вадуц са били преуморени, работили са сервитьори и са имали банкет след първия мач. А при тях банкетите са продължителни. Нито съм знаел, че Левски ще отпадне, нито съм искал да отпадат. Просто когато гроб копаеш - в него падаш, това е стара максима", коментира Стефанов.

"Само те са отбор на народа, само те са вечно прави, сами срещу всички... Срещу кого бяха днес? Видяхте - срещу четирима сервитьори, двама автомонтьори, а другите полуаматьори", продължи босът на Славия в типичния си стил.

"Ние им взехме Купата на България след победата на финала, явно ние сме основните виновници, че те са евроидиоти! Всички са им виновни - международното положение, климатичните особености, емигрантите, все някой им е виновен", добави Стефанов.

"Дано ние победим в реванша с Илвес Тампере в четвъртък. Нека обаче не слагаме тигана преди да хванем рибата. Четвъртък вечер ще видим дали ще имаме право да говорим или като тези момчета (б.р. - левскарите) ще бъдем с наведена глава. Вярвам, че футболистите ми разбират отговорността, а и имаме треньор, който е знаещ и можещ, така че съм спокоен в това отношение", каза още Венци Стефанов

Източник: Novsport

Последни новини