Венци Стефанов отново захапа Левски: Да ги прекръстят на Филип Кутев

Венци Стефанов отново захапа Левски: Да ги прекръстят на Филип Кутев

Novsport

14-05-2018, 12:31

 Президентът на Славия - Венци Стефанов, заяви на пресконференция, че Левски трябва да вземе мерки срещу част от феновете на тима. Босът на “белите” добави още, че ръководството на “сините” дава “една камара пари” на привържениците за хореография и затова Левски трябва да бъде прекръстен на Филип Кутев.

“Имах възможност вече да го кажа в интервю, че не намирам поведението на част от феновете на Левски за нормално. Смятам, че и г-н Русев не го намира за нормално. Не говоря за европейско поведение, а за човешко. Не може да намесват покойната ми майка и син. Левски казва, че не може да се оправи с феновете. Дават им една камара пари за хореография. Тогава Левски да се прекръсти на Филип Кутев щом прави толкова красива хореография”, заяви Стефанов. 

"В България взимаме някакви чужденци и нищо не става. И аз се наиграх с подобни играчи и затова реших да спра. Славия няма да спира никой футболист. При добра оферта може да се раздели с всеки състезател. През този сезон слабото място на Славия беше защитата. Дори и с тази защита Левски не успя да ни победи. Ако вземем някой опитен футболист, той ще е бранител", добави босът на "белите".

Източник: Novsport

Последни новини