Венци Стефанов: Падна ни се тежък противник

Венци Стефанов: Падна ни се тежък противник

Novsport

02-10-2019, 14:08

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира днешния жребий за Купата на България. "Белите" ще мерят сили с Ботев (Пловдив) на 1/8-финалите от състезанието.

"Ботев в криза? Кризите във футбола са като хремата. Ботев е труден съперник, със сигурност исках да ни се падне по-лек противник, но няма как, това е отредил жребият. Ако искаш да спечелиш трофей, трябва да излизаш срещу всеки и да побеждаваш.

Сега научавам, че на жребия на ПФЛ сме имали тире. Аз знам Славия София без тире от 1913 година. Това сигурно го е направил някой журналист-интелектуалец. С тире, без тире, важното е да се побеждава, пунктуационните знаци никога не са ме вълнували", заяви Венци Стефанов пред Sportal.bg.

Относно пребития бивш вратар на "белите" Людмил Зарев, шефът на клуба от "Овча купел" заяви: 

"Ромите са гласоподаватели. Какво да ви кажа… Сигурен съм, че Зарев е примерен гражданин и се е държал добре на въпросната детска площадка.

Искам да попитам има ли арестувани след този случай. Накрая ще вземат да пребият и някой полицай с лопати. Тогава ще се вземат сигурно мерки. Едно време имаше ред и дисциплина, сега е демокрация…".

Източник: Novsport

Последни новини