Венци Стефанов: Пуснах жалбата в полицията, заплашват семейството и децата на съдията

Венци Стефанов: Пуснах жалбата в полицията, заплашват семейството и децата на съдията

Novsport

25-04-2018, 10:36

Босът на Славия Венци Стефанов е бил тероризиран по телефона от фенове на Ботев (Пловдив) през изминалата нощ. Това призна самият той в предаването "Здравей, България" по Нова телезивия.

"Пуснал съм жалба в полицията. Записаха моя телефон, телефонът на съдията и шефа на съдиите. Намазали са къщата на шефа на съдиите в жълто. Заплашват семейството и децата на рефера.

Благодаря на полицията, че ми взе телефона. Цяла нощ ми пращаха "благопожелания". Явно от ръководството на Ботев са дали номера ми. Дали са моя телефон, телефона на съдията и шефа на съдиите. Цяла нощ тормоз.

Определен кръг хора в Ботев години наред мачкаха Христолов. Години наред феновете на ЦСКА тероризираха Гърнетата и Сашо Томов. При Гриша Ганчев кротуват, защото има силна ръка.

Има изстъпления по стадионите, които граничат наистина с терор. Не може 1000-2000 ултраси от цялата страна да си правят побоища. След мача ни вчера две пловдивски коли се биха на "Графа" като добичета на улицата.

И Левски, при Спас Русев пое курс да не дава толеранс на футболните хулигани. В публиката на Славия имаше стотици деца, а от другата страна озверели лица да хвърлят бомбички. Като видяха сериозната полиция и клекнаха.

Не мога да дам точната рецепта за решението на проблема с футболните хулигани, но не е никак сложно. Чест му прави на Спас Русев, че се изрази точно - това е терор. Един терорист хвърля бомба срещу полицията, ранява полиция. Имаше ранени по стадионите, имаше и жертва.  

Източник: Novsport

Последни новини