Верея влиза с пълна група футболисти в старозагорското дерби

Верея влиза с пълна група футболисти в старозагорското дерби

Novsport

03-08-2018, 09:38

Верея се подсили с нов футболист ден преди спора с Берое. Днешното старозагорско дерби ще е под №7 на ниво елит. Берое има 4 победи и 1 загуба, а един двубой завърши наравно.

Вчера обаче лъвовете подписаха с французина Билел Аит Малек. Атакуващият футболист, който може да играе зад нападателя, както и по крилото, е юноша на Ланс.

Клубът прави всичко възможно да уреди жълтата карта на играча за двубоя днес, и той да влезе в групата за мача. Ако това се случи, то за първи път старши треньорът Иван Колев ще може да разчита на 18 футболисти.

Заедно с Малек са пристигнали още двама чужденци - нападател и още един атакуващ халф. Засега обаче те все още не са подписали и затова от клуба на този етап не разкриват повече подробности.

Очаква се в групата да попадне и друг новодошъл - взетият от столичния Септември Станислав Маламов, който се възстановяваше от травма. Контузии продължават да лекуват Илия Мунин, Андрей Чиофу и Симеон Мечев.

"Подхождаме както към всеки друг мач. Всеки двубой е изключително важен за нас, без значение дали е дерби на Стара Загора или не. Видяхте, че Берое играха много силно срещу Лудогорец. Започнаха с две равенства и сега ще са амбицирани да ни победят", сподели наставникът на Верея Иван Колев.

В лагера на Берое пък липсват кадрови проблеми. Наставникът на зелено-белите Александър Томаш е решил да заложи на същия състав, изпуснал да победи Лудогорец у дома в последния кръг на шампионата - 1:1.

Така партньор на Камен Хаджиев в сърцето на отбраната отново ще е Алкан, отдясно ще е Иван Бандаловски, а отляво Александър Василев. Двойка в средата на терена ще образуват Александър Цветков и капитанът Мартин Райнов. Отляво на атаката ще е Меска, а отдясно Борислав Цонев. Нападението ще води Мартин Камбуров, подпомаган от втора линия от Иван Минчев.

Очаква се Берое да се чувства като домакин на стадиона "Трейс Арена", тъй като реално Верея няма много свои фенове. Цената на билетите е 5 лева.

Източник: Novsport

Последни новини