Верея чака Пирин, за да се върне на победния път

Верея чака Пирин, за да се върне на победния път

Novsport

05-03-2018, 11:20

Днес в 17:30 часа отборите на Верея (Стара Загора) и Пирин (Благоевград) ще се изправят един срещу друг в двубой от отложения 23-и кръг в Първа професионална лига.

Домакините ще опитат да спрат негативната си серия, в която попаднаха напоследък. В последните си четири мача старозагорци нямат победа на сметката си, като записаха две равенства и две загуби.

В същото време обаче и "орлетата" не идват като обречени за този двубой. Благоевградчани се надяват да си тръгнат с положителен резултат. За тях всяка точка е важна в битката за оцеляване в елита. Още повече, че те имат да си отмъщават за поражението от този съперник през първия полусезон на стадион "Христо Ботев".

Предполага се, че домакините днес ще започнат мача с Колев под рамката и Илиев, Иванов, Мунин и Минев в отбрана. Вълчев и Бенгюзов ще са двамата дефанзивни халфове, а Йорданов и Огнянов ще оперират по крилата. Атаката ще води Домочвийски, а зад гърба му ще го подкрепя Танев.

Пирин пък ще противопостави Георгиев на вратата и Башлиев, Ничев, Митев и Попев пред него в защита. Хендерсън и Благоев ще действат в средата на терена, а Рения и Кирилов ще са на двете крила. В атака пък голове ще се чакат от Йорданов и Суда.

Източник: Novsport