Викторио Павлов: Дербито ще стане пошло до 3-4 години

Викторио Павлов: Дербито ще стане пошло до 3-4 години

Novsport

25-02-2019, 17:10

Викторио Павлов, който е играл в Левски и ЦСКА, бе гост в актуално студио "Дерби" с водещ Георги Симеонов, а темата очаквано бе сблъсъкът между двата гранда, завършил с успех с 1:0.

Ето какво заяви Павлов, който е бил и треньор при "сините":

"До 3-4 години това дерби ще бъде много пошло и неинтересно за публиката. Вчерашният мач показа, че сме далеч от истината. И двата отбора с нищо не показаха, че искат да станат шампиони. Само едно ритане и нищо друго в първите 40 минути. Добре, че стана червеният картон, та се пораздвижиха нещата. Страх, напрежение... Няма лидери, които да поведат отборите. Няма кой да се сбие вътре. И блясъкът на този мач се губи", заяви Павлов.

"Доста сме далеч от европейците. Вчера и тактически не виждах как могат да се надиграят. Левски имаше лек превес, но пак не показаха лицето, което трябва. Вместо второто полувреме, с човек повече, да излезе и да надиграе тотално ЦСКА, те не показаха, че искат да победят с повече. Майсторски автогол. Сигурно и Станислав Костов нямаше да я насочи така. Колкото и да не са готови юношите, поне знаят какво значат Левски и ЦСКА. Някои от чужденците съм убеден, че дори не знаят, че това е дерби", добави треньорът.

Източник: Novsport

Последни новини