Витоша Б се надъха за Черноморец с Левски

Витоша Б се надъха за Черноморец с Левски

Novsport

26-09-2019, 10:00

Витоша Б се надъха за двубоя си за Купата с разгрома на Левски над Спартак Варна. Целият щаб и всички играчи на бистричани бяха на трибуните в Балчик вчера за срещата на сините.

А днес от 16:00 часа красивият стадион край морето ще приеме местния Черноморец и елитния Витоша.

Бистричани не могат да разчитат на двама от основните си състезатели. Гъргоров е наказан за гаменските си прояви в миналия кръг срещу Етър.

Утре той е привикан да дава обяснения на заседание на Дисциплинарната комисия и не е изключено да получи и по-строга санкция от настоящата - спрени права за 1 мач и глоба от 400 лева. Другият наказан във Витоша е бранителят Тодор Гочев.

Така опциите пред Енгибар Енгибаров са по-ограничени. Той ще преследва втора победа начело на бистричани. През сезона тимът има 1 успех - с 3:2 над Царско село, и 9 поражения.

Ситуацията в Черноморец Балчик не е много по-цветуща. Тимът се утвърди във Втора лига (започна 3-ти пореден сезон), но от началото на първенството има само 7 точки в 8 кръга.

Балчиклии са реализирали и едва 4 гола и днес ще се опитат да пооправят този си показател. В последния кръг те паднаха като гости от Нефтохимик (0:1), а преди това записаха едва втори успех - с 1:0 над Кариана.

Източник: Novsport

Последни новини