Витоша се надява на чудо като на Ман Сити - Тотнъм

Витоша се надява на чудо като на Ман Сити - Тотнъм

Novsport

22-04-2019, 08:56

В лагера на Витоша Бистрица все още вярват, че имат шанс да догонят Ботев Враца в битката за второто място в група А на втората осмица. Днес тигрите приемат новака от 20:00 часа. При успех Витоша ще доближи врачани на 4 точки два кръга преди края.

"Винаги има шансове за всичко, докато не е станало факт. Чудеса стават. Последното такова бе на Манчестър Сити -Тотнъм", сподели пред "Тема спорт" спортният директор на бистричани Костадин Ангелов.

Наставникът Росен Кирилов няма да може да разчита на наказаните Юлиян Попев и Стефан Христов. В последния кръг Витоша надигра Етър у дома с 3:0. 

"Надявам се, че и в останалите срещи до края ще се представим добре и ще успеем да изпълним целта - да останем в Първа лига. Последните мачове играем добре, но другите отбори не са за подценяване. Който е най-достоен, той ще се спаси", каза крилото на тигрите Иван Вълчанов.

В състава на врачани пък след изтърпяно наказание се завръща Мартин Кавдански. Той ще си партнира в центъра на защитата с Илия Миланов. Очаква се наставникът Сашо Ангелов да не прави други промени по състава, който в предишния кръг разби с 5:0 у дома Верея. 

Източник: Novsport

Последни новини