Владо Манчев: Не се знае дали оставаме в ЦСКА

Владо Манчев: Не се знае дали оставаме в ЦСКА

Novsport

25-05-2018, 07:49

Един от доскорошните помощник-треньори на ЦСКА-София Владимир Манчев говори пред "Тема Спорт" по повод ситуацията около екипа, воден от Христо Янев. Младият треньор изведе червените в заключителните 4 мача от първенството, но на този етап не е информиран какво ще е бъдещето му в клуба. В началото на годината Янев и Манчев се завърнаха в Борисовата градина като скаути, а Ивайло Петров-Пифа бе назначен за треньор на вратарите в школата. Бившият страж със сигурност ще продължи работата си в клуба.

"Не се знае дали оставаме в ЦСКА", отговори Манчев на въпрос дали той и Янев ще продължат дейността си като съгледвачи. Двамата имаха няколко мисии по-рано през годината, като те бяха в Централна и Западна Европа.

"Очакваме да проведем разговор с ръководството, но на този етап никой нищо не ни е казал. Сега си почиваме, после ще видим какво ще правим", добави Манчев.

Ивайло Петров пък със сигурност остава в ЦСКА-София. Той продължава работата си като треньор на вратарите в ДЮШ и днес има занимание с един от наборите. "Трябва да питате Ицо Янев какво ще се случва, аз не отговарям по тези въпроси", лаконичен бе Пифа пред "Тема Спорт".

Източник: Novsport

Последни новини