Временна организация в движението заради Етър – ЦСКА

Временна организация в движението заради Етър – ЦСКА

Novsport

06-03-2019, 15:39

Във връзка с предстоящото провеждане на футболна среща между отборите на Етър и ЦСКА се въвежда следната временна организация на движение на МПС, съобщиха от Велико Търново:

На 9 март /събота/ 2019 г. за времето от 08,00 до приключване на събитието

– се затваря за движение ул. „Тодор Балина“от кръстовището с ул. „Славянска“ до кръстовището с ул. „Любен Каравелов“;

– ул. „Славянска“в участъка от кръстовището с ул. „Никола Габровски“ до кръстовището с ул. „Тодор Балина“;

– ул. „Филип Тотю“ от кръстовището с ул. „Славянска“ до кръстовището с ул. Бойчо войвода“..

Затваря се паркинга пред северния вход на стадион „Ивайло“.

За времето от 08,00 ч. до приключване на събитието временно се възстановява двупосочното движение по ул. „Йоновка“ чрез временно закриване на пътен знак В1 на кръстовището с ул. „Филип Тотю“.

За провеждане на шествие от привърженици на „ЦСКА -София“ след 15,00 ч. поетапно се затварят за движение на МПС следните улици: от паметник „Майка България“ до стадион „Ивайло“ – Дом на армията-ул. „Марно поле“-ул. „Васил Левски“ – ул. от кръстовището с ул. „Христо Ботев“ до кръстовището с ул. „Никола Габровски“ – ул. „Никола Габровски“ от кръстовището с ул. „България“ до кръстовището с ул. „Филип Тотю“- ул. „Филип Тотю“- ул. „Славянска“, съобщават от клуба и допълват:

Децата до 7-годишна възраст ще влизат безплатно на мача „Етър“ – ЦСКА.

„Цената на билетите от 8 лв. важи за всички, но не и за малките деца, които винаги са влизали безплатно. Това обаче става с декларация с придружител. Призоваваме придружителите предварително да изтеглят декларациите от сайта на клуба, за да не стават струпвания по касите и забавяне при влизането на стадион „Ивайло“, съобщи административният директор Страцимир Тинчев.

Източник: Novsport

Последни новини