Гаджев се връща в игра срещу Левски

Гаджев се връща в игра срещу Левски

Novsport

11-12-2018, 08:56

Халфът на Берое Владимир Гаджев ще е готов за игра за домакинството на Левски в събота. Бившият капитан на сините пропусна последния мач на заралии - победата с 1:0 над Ботев Враца като гост заради контузия.

Той получи травма на една от последните тренировки и отпадна от 18-те за гостуването на новака. Лекарският щаб прави всичко възможно и очакванията са, че този път Гаджев ще е в групата. Дали обаче бившият национал ще започне сред титулярите зависи от решението на Александър Томаш.

Бразилското крило Вандерсон пък със сигурност пропуска мача с Левски. Той получи травма в срещата с Ботев Враца и бе заменен принудително. Прогнозите сочат, че Вандерсон ще е аут между 4 и 6 месеца. Интересното е, че той е в плановете за зимната селекция на сините. Вместо него в събота сред 11-те най-вероятно ще започне Меска.

Мача с Левски пропуска и централният защитник Ерол Алкан. Той е аут от доста време заради контузия. Последните изследвания обаче са показали, че може да се върне по-рано в игра. Очакванията бяха за март, но може да се случи и през февруари.

С разбит нос е другият централен бранител - Георги Ангелов. Той бе заменен още в 11-ата минута на сблъсъка с Ботев Пловдив. В последните два мача с Черно море и Ботев Враца Бандаловски действаше в сърцето на ариергарда, а Милен Желев бе десен бек. Ангелов, който също е бивш играч на Левски, може да се появи в събота със специална маска.

Източник: Novsport

Последни новини