Галин Иванов направи своя избор

Галин Иванов направи своя избор

Novsport

09-02-2019, 13:08

Националът на България Галин Иванов направи своя окончателен избор. Крилото избра офертата на последния в унгарското първенство Халадаш, който му предлага страхотните 500 000 евро за следващите 18 месеца.

Футболистът отива там със статут на свободен агент, след като разтрогна със Славия в началото на седмицата. Очаква се офанзивният играч да бъде представен в понеделник.

"Да отивам в Унгария. Живот и здраве утре ще пътувам, като взехме най-доброто решение за мен и семейството ми на този етап.

Искам да благодаря специално на президента Венцеслав Стефанов, на цялото ръководството, треньорите, играчите и феновете на Славия. Никога няма да забравя, че ми подадоха ръка в много труден момент, както и подкрепата, която ми даваха през целия ми престой в Славия.

Оставям приятели и незабравими мигове, като този през месец май миналата година, когато спечелихме Купата на България срещу Левски. Страхотен момент за всички нас и обичащите клуба. На "Овча Купел" чакаха този трофей 22 години, като зарадвахме много хора. На всички в клуба пожелавам много успех от сърце", сподели Иванов пред Sportal.bg. 

Футболистът е един от най-добрите български играчи в първенството през последните 18 месеца, като спечели Купата на България със Славия, която липсваше във витрината на столичани от 1996 година. В този период той изигра общо 56 мача за "белите" във всички турнири, вкарвайки 18 гола. Три от тях в Лига Европа, три за Купата на България и 12 в шампионата.

През тази кампания има общо 25 мача, три гола в Първа лига и три в евротурнирите. През изминалата есен изигра три мача и вкара един гол с екипа на България в турнира Лига на нациите.

Както е известно, той имаше и оферта от Левски. 

"Истина е, че имах оферта от Левски, но на този етап най-приемливото ми предложение идва от Унгария", допълни той. 

Източник: Novsport

Последни новини