Генчев: Не може да показваме такова ниво

Генчев: Не може да показваме такова ниво

Novsport

01-09-2019, 23:00

 Временният наставник на Лудогорец Станислав Генчев демонстрира ясно своето отношение към трудната победа с 1:0 срещу Ботев Враца навън в последния мач от 8-ия кръг на efbet Лига. Доскорошният помощник на Стойчо Стоев заяви, че трите точки са единственият позитив от мач, който не е подхождал на стандартите, които разградчани сами зададоха през годините на своята доминация.

„Днес единственото, от което можем да се доволни, е победата. Играта не беше добра. Не подхожда на тим като Лудогорец да се представя на такова ниво. Днес сме доволни от трите точки, от нищо друго”, коментира Генчев.

"Знаете, че в четвъртък имахме бурна вечер. Трудно е пренастройването от мачовете в Европа към българския шампионат. Ротациите в състава също не улесниха играчите, защото се наруши синхронът, но това не ни оправдава. Играта ни не подхождаше на Лудогорец. Трите точки са единственият позитив.”

„Не вярвам да е имало подценяване. Ротациите се отразяват на отбора като цяло. Днес не беше добър мач за нашия тим.”

„Имахме не повече от 3 положения. Това не ни подхожда. Когато играем срещу тимове като Ботев Враца, който е силен домакински тим, 3 положения са прекалено малко. Трябваше ние да натискаме, а Ботев Враца да се отбранява. Днес ролите се бяха сменили, а това не е добре.”

„Ние сме направили три тактически тренировки, така че трудно можем да търсим изграждане на стил или големи проблеми. Просто искахме да оправим някои неща. Следваме линията, по която работихме със Стойчо Стоев преди това. Нямаме намерение да правим грандиозни промени.”

„В никакъв случай не сме търсили изтегляне назад. Искахме през второто полувреме да пресираме високо съперника, да не му даваме да играе с топката, но се получи точно обратното. Доколко футболистите мислеха повече за резултата, отколкото за играта, е друг въпрос.”

„Ние имаме доста национал - десетима. Трудно е да се изгради нещо, когато отсъстват толкова много футболисти.”

„Разговори за постоянен договор? Не, на този етап не е имало такива”, каза Генчев за финал.

Източник: Novsport

Последни новини