Георги Василев: Няма кой да вкарва в пловдивското дерби

Георги Василев: Няма кой да вкарва в пловдивското дерби

Novsport

06-03-2018, 08:05

Славният футболист на Локомотив Пловдив Георги Василев-Гочо заяви, че ако тимът, воден от Бруно Акрапович, е стоял по-добре от Ботев в дербито, то това не е било достатъчно.

"Много постна работа. Няма кой да вкара гол. Голмайстори няма, а футболът се брои на попадения. Локо игра по-добре, но какво от това, като не можеш да си вкараш положенията.

Локо Пловдив играе по-хубаво през пролетта, но не може да имаме само една победа при Акрапович. Малко е това, няма точки, няма голове... Тази работа да вкарваш не е за всеки. Без попадения ще изгоним публиката от стадионите", коментира пред "Тема спорт" Василев.

"Ботев Пловдив и те нищо не направиха дотук тази пролет. Уж много силни, много добри, а дотук не нула, а нула пресечена", добави Гочо за вечния съперник.

"Само с тичкане не става. Това не е лека атлетика, футболистите, като видят вратата и все едно пред тях излизат змии и гущери. Спокойно момчета, аз им казвам, но не слушат", добави Георги Василев.

Той бе на мнение, че шансове за влизане на Локо в първата шестица все още има, но друг е въпросът дали там или във втората половина ще е по-добре, ако тимът иска да се пребори за място в Лига Европа.

В сряда смърфовете гостуват на Септември София, като победата е повече от задължителна.

Източник: Novsport

Последни новини