Георги Георгиев: На „Армията” се играе трудно – ЦСКА си е ЦСКА

Георги Георгиев: На „Армията” се играе трудно – ЦСКА си е ЦСКА

Novsport

09-11-2019, 20:23

Направилият много силен мач вратар на Славия – Георги Георгиев, призна, че има огорчение при „белите” от поражението с 0:1, но изрази радостта си от повиквателната за националния тим на България. Георгиев дори поздрави колегата си в ЦСКА – Густаво Бусато, за зрелищното спасяване, което направи в последната минута, което ако не беше то Славия щеше да изравни резултата.

„Това е първо поражение за нас от шест или седем мача. Опитахме да убием натиска, който ЦСКА реализира в началото и се получи. В последствие имахме една или две ситуации да развием по-добре атаките си, но не стана. На почивката указанията бяха да излезем по-агресивни и да владеем топката. Започнахме, но един фаул, който не успяхме да го неутрализираме и получихме гол.

„Ситуацията при гола им беше, че ударът му беше отблизо. Опитах с две ръце да продължа топката настрани, но не се получи и стана гол. В интерес на истината имаше моменти, в които можехме да вкараме. На „Армията” се играе трудно – ЦСКА си е ЦСКА. В последната минута вратарят им извади топката, а аз бях вдигнал ръце. Поздравявам го за намесата”.

„Казах преди няколко дни, че съм благодарен за повиквателната за България. Силно се надявам да не е последна, защото искам да продължим със Славия и националния отбор да имат добри резултати. Ще ми се да утвърдя. Много съм амбициран”, завърши Георги Георгиев.

Източник: Novsport

Последни новини