Георги Дерменджиев: Атаките срещу Левски не спират

Георги Дерменджиев: Атаките срещу Левски не спират

Novsport

31-03-2019, 22:51

Треньорът на Левски - Георги Дерменджиев, коментира равенството 1:1 с Ботев (Пловдив).

"Не съм доволен, но това го има във футбола. Доста се накъса играта. Имахме няколко ситуации, играхме в полето на Ботев, но не успяхме да ги материализираме. Не мога да коментирам дузпата. Става въпрос, че започнахме добре, но допуснахме много неприятна грешка в началото на второто полувреме, защото не бяхме достатъчно концентрирани", заяви Дерменджиев.

"При тези статични ситуации всеки трябва да отговаря за всеки. Реших да играя с двама нападатели, мисля че добре атакувахме, но нямахме завършващ удар.

Разбира се, че тази схема може да стане постоянна. Срещу всеки противник постъпваме различно, но не е кой знае колко голяма разликата дали ще сме с един или двама нападатели", добави старшията на "сините".

"Сейдахмет е много перспективен футболист, който има какво да показва и да се адаптира към отбора. Доволен съм от него, но може повече. Давиде Мариани каза, че не е доволен от резултата, заради това така е реагирал (б.а. - изрита бутилка), но това не е нормално за мен. Няма да се оправдавам с тиражирането на информацията през седмицата, макар че влияе. Не искам повече да коментираме това нещо.

Аз съм професионалист, във футбола всичко е възможно, нашето ръководство е високо интелектуално и знае как да постъпи. Те са хората, които решават какво ще се случи. Аз си работя така, както трябва да работя. Писаниците са атака срещу клуба, не срещу мен, но тук винаги е било така. Един Йоканович си замина за два месеца, след това където отиде, знаете какво постигна. Един Делио Роси с 300 мача в Италия, пак имаше голям негативизъм и върху него. Сменяни са изключително много хора, но това ръководство знае за какво става въпрос и няма да разрешат да се действа така срещу отбора. Не ме интересува откъде идват атаките", завърши треньорът на Левски.

Източник: Novsport

Последни новини