Георги Дерменджиев: Ще говоря с всеки футболист в Левски, за да няма сътресения

Георги Дерменджиев: Ще говоря с всеки футболист в Левски, за да няма сътресения

Novsport

22-01-2019, 14:50

Официалният сайт на Левски най-сетне съобщи новината, че "сините" имат нов старши треньор. От днес клубът ще бъде воден от Георги Дерменджиев, като договорът му е за шест месеца, с опция да бъде продължен с две години.

След края на първата си тренировка с вековниците, опитният специалист даде интервю и за клубния сайт на столичния гранд. В него той призна, че ще лимитира до минимум сътресенията в отбора от неочакваната треньорска смяна.

Дерменджиев призова за търпение феновете на Левски, тъй като от днес клубът стартира нов футболен проект, за който е необходимо време.

"Първата тренировка премина добре. Знаете, че всичко се разви в движение, но аз мисля, че момчетата са на едно добро ниво. Запланувани са разговори с всеки един футболист поотделно. Така го правим, за да може да няма сътресения. Със Стоянович проведохме цивилизован разговор. Това са неща, които е нормално да се случват. Все пак сме в 21 век. Благодаря на предишния треньорски щаб, че получих отговор на всичко, което попитах", каза той.

"Моят стил се изгражда на базата на контрола на топката. Това е моята философия. За половин сезон се сменят трима треньори, което не е добре за футболистите. Публиката на Левски е много темпераментна. С право очакват много успехи. Подхождам с респект към тях. Те обаче трябва да знаят, че когато се започва един нов проект, е необходимо време. Знаете, че това не се прави с магическа пръчка", допълни Дерменджиев.

Източник: Novsport

Последни новини