Георги Илиев: Мачът с ЦСКА ще е различен от предходния

Георги Илиев: Мачът с ЦСКА ще е различен от предходния

Novsport

28-03-2019, 18:17

Капитанът на Черно море Георги Илиев сподели очакванията си, че предстоящият мач с ЦСКА ще е различен сравнено с предходния на „Тича“ , когато варненци победиха с 2:0. Двубоят от първия плейофен кръг на Първа лига между „моряците“ и „червените“ е на 30 март от 20:30 часа.

„Всяка пауза е момент, в който един всеки треньор може да наблегне на нещата, на които държи.  Така че този период беше добър. Имаше момент, в който не бях част от тима, имах ангажимент и три дни не бях там, но всичко е протекло добре. Сега всичко е нормално“, започна Илиев.

 „Чувствам се нормално, малко се нарушава така режимът на един играч, но има футболисти, които са полезни, така че не е проблем“.

„Рецепта за един играч на тези години да се чувствам добре клишето прфесионализъм. След това има доста неща – хранене, тренировъчен режим, доста са нещата. Но се радвам, че на тези години успявам да изпитвам удоволствие от играта и да съм в нея“, продължи Илиев.

„По време на подготовката говорихме, разделихме се с малко играчи, но тогава казахме, че това е плюс за отбора. Запазихме ядрото. Това бе плюс за нас. Имало е моменти, в които се разделяме с 10 и повече човека. Видя се в първите мачове, явно, за да има резултати, има и добро ниво,. Изпълнихме целта си, която много хора виждаха за трудна. Мисля, че водещо е това, че запазихме голяма част от тима“.

„Ще е различен мачът с ЦСКА сравнено с предходния. Тогава бяха с треньор от седмица. Работил съм с Любо Пенев и знам какво е настроението и отношение, и изискванията. Коренна разлика ще има в поведението на ЦСКА. Надявам се и ние да вземем нужните мерки. Знаем силните им страни. И дано неутрализираме. Дано късметът да е с нас. Разчитаме на добра подготовка и футболна щастие и дано извлечем резултат. Със сигурност няма да пестим сили за Купата“, завърши Георги Илиев.

Източник: Novsport

Последни новини