Георги Миланов: Лудогорец не трябва да се плаши от Ференцварош

Георги Миланов: Лудогорец не трябва да се плаши от Ференцварош

Novsport

20-06-2019, 17:55

Лудогорец не бива да се плаши от състава на Ференцварош. Очаквам доста интересни и равностойни мачове между двата отбора в първия предварителен кръг на Шампионската лига, заяви в интервю за "Хоризонт" Георги Миланов. Българинът е звездата на унгарския МОЛ Види. 

Преди година именно МОЛ Види отстрани Лудогорец от Шампионската лига. Това се случи малко преди Миланов да заиграе в унгарския отбор. Той бе с основна роля за двете победи на отбора му срещу Ференцварош в четвъртфиналите от турнира за Купата на Унгария. Жоро вкара гол в единия от мачовете, а впоследствие тимът му спечели ценния трофей.

"Ференцварош е много стойностен тим. Ненапразно стана шампион на страната си. Разполага с отлични футболисти, перфектна организация, страхотен стадион и много ентусиазирана публика. Има и огромна история. Другият силен коз на отбора е треньорът Сергей Ребров. С идването си украинецът подобри стила на игра на Ференцварош и резултатите са налице", коментира халфът. 

"Не мога да дам прогноза, но категорично ще стискам палци за Лудогорец, както и за останалите ни отбори в евротурнирите – ЦСКА, Левски и Локомотив (Пловдив). Сигурен съм в едно – крайният победител между Лудогорец и шампиона на Унгария няма да е известен след първия двубой”, добави Георги Миланов. 

Източник: Novsport

Последни новини