Георги Петков: И на най-големия ми враг не бих пожелал да му счупят крака

Георги Петков: И на най-големия ми враг не бих пожелал да му счупят крака

Novsport

03-12-2018, 21:11

И на най-големия ми враг не бих пожелал да му счупят крака, обяви Георги Петков в интервю за Канал 3. Той беше помолен да коментира обвиненията от страна на Кирил Десподов след мача Славия - ЦСКА (1:0). Тогава крилото на "червените" разкри, че Петков е подвикнал от пейката на Сашо Александров да му счупи крака.

"Не знам от къде му е дошло на акъла, че съм казал такова нещо. Ако си мъж, излез и кажи истината. Дори снощи след мача му написах: "Как може да занимаваш цяла България с твоите лъжи?". Нямам отговор от него. Казах на Сашо да влезе по-твърдо и да играе за единоборство. Това са точните ми думи", обясни стражът на "белите".

"Аз съм преживявал такава контузия за разлика от него и знам колко е тежко 8 месеца да си извън игра", каза още Петков.

"Проблеми с него не се съм имал, но и никога не сме били приятели. Отношенията ни са професионални. Днес в съблекалнята всички се учудиха на това изказване от негова страна. Мога да му дам един съвет - да гледа в неговия отбор какво означава мъже - Бодуров и Манолев. Той е по-малък и да се учи от в тях", продължи Петков

"Чух, че щели да ни викат в БФС и много се радвам, че ще се видим. Да видя той как ще ме погледне в очите след това негово изказване. Всичко мога да кажа, да го обидя или друго, но да му пожелая да се контузи, това нещо от моята уста не може да излезе. За нас беше важно да спечелим мача с ЦСКА. Никой не очакваше, че Славия ще го спечели, но ето. Спечелихме си мача, много важни три точки за нас. Решение на треньорите е да не играя аз. Радвам се за Стериакис, спаси доста положения и доказа, че има качества, с който заслужава да е вратар на Славия", коментира Героги Петков.

Източник: Novsport

Последни новини