Георги Тодоров: До края на сезона ще давам шанс на младите футболисти

Георги Тодоров: До края на сезона ще давам шанс на младите футболисти

Novsport

04-05-2019, 22:42

Новият наставник на Левски Георги Тодоров започна с успех начело на сините, които победиха с 3:1 Ботев (Пловдив) в “Коматево”. След срещата треньорът похвали трима от играчите - Тиам, Рейш и младия Станислав Иванов.

“Играхме, за разлика от предния мач, по-агресивно и организирано, с по-голямо желание за победа. Победата бе много нужна за спокойствието на отбора. Имаше проблеми през седмицатга, особено през първите дни откакто бяхме заедно, но се радвам, че излязоха от това състояние. Когато не играеш добре и губиш вкъщи, не е приятно. Надявам се тази победа да ги вдигне.

Играхме по-огранизирано и офанзивно. В състава имаше перфектен Тиам. Нуно Рейш. До края на сезона ще давам шанс на младите футболисти. Радвам се, че той вкара гол, за да се успокои, защото Станислав Иванов има страхотни качества. Днес игра добре”, каза Тодоров по повод попадението на юношата на клуба, с което сините поведоха с 2:1.

“Радвам се, че успяхме да победим. Важен успех от психологическо естество”, допълни новият треньор, който коментира и недоволството на Костов при неговата смяна.

“Костов имаше проблеми през цялата седмица. Играе трети мач на инжекции и не може да издържи цял мач. Не знам колко бурно е реагирал. Аз не приемам бурните…”, завърши Тодоров.

Източник: Novsport

Последни новини