Герой от САЩ 94': Левски и ЦСКА придобиват комплекс от Лудогорец

Герой от САЩ 94': Левски и ЦСКА придобиват комплекс от Лудогорец

Novsport

25-02-2019, 16:25

Игралият в Левски и ЦСКА - Емил Кременлиев, коментира отминалото дерби пред колегата Георги Симеонов, водещ на студио "Дерби".

"Има тенденция дербитата да стават по-скучни, но тук никой друг мач не може да събере повече публика. И двата отбора сякаш почват да придобиват комплекс от Лудогорец. Почват с надежда всеки сезон, че ще стане нещо и не става. Опитват какво ли не, но явно на този етап са далеч от Лудогорец. Нито ЦСКА, нито Левски се възползваха от грешните стъпки на разградчани. Утре ще дойде дерби мач, Лудогорец ще бие и двата отбора, и разликата пак ще се увеличи", каза Кременлиев.

"И в двата отбора няма звезди, големи футболисти, около които да се гради отборът. ЦСКА имаха приятен футболист като Десподов, но той си тръгна по своя път. Разбирам и ръководството, като се дават добри пари, но не може толкова бързо да им се намерят заместници. Визирам и Каранга, и Обертан... Колко футболисти има като Георги Илиев в Черно море? Щом на тези години той се отличава, значи нещата не са много добре... Някога в Левски и ЦСКА много трудно можеше да заиграеш. Там имаше такива футболисти, че и през ум не ти е минавало, че можеш да ги изместиш", добави героят от САЩ 94'.

Източник: Novsport

Последни новини