ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО: Левски - Волфсбергер

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО: Левски - Волфсбергер

Novsport

21-01-2018, 15:05

 Левски ще срещне австрийския Волфсбергер във втората си контрола в Малта. Двубоят е днес от 17:00 часа и ще се проведе на стадиона на местния шампион Хибърниънс, който победи "сините" с 3:0 в първата проверката на столичани. 

Съперникът на Левски е на предпоследното девето място в Бундеслигата на Австрия. Австрийците са много по-напред в подготовката, тъй като след 10 дни стартира официално втората част на тяхното първенство. Наставникът на 26-кратните шампиони Делио Роси ще заложи отново на схема 4-3-3.

Интересното е, че двете зимни попълнения Станислав Костов и Аймен Белаид, ще са титуляри. Първият ще води атаката, докато вторият ще си партнира в центъра на отбраната с Давид Яблонски. 

Изключително интересно е, че Жуниор Мапуку беше пробван на крилото през последните дни за сметка на Габриел Обертан, който е здрав. Все пак бившият играч на Манчестър Юнайтед се очаква да бъде ляво крило, след като през есента играеше зад нападателя или втори нападател. Той пропусна първата среща поради леки болки в бедрото.

Собственикът на родния гранд Спас Русев също ще наблюдава мача, след като пристигна от България в лагера на тима за два дни.

Източник: Novsport

Последни новини