ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО: Левски излиза за нова победа

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО: Левски излиза за нова победа

Novsport

25-08-2018, 17:32

Левски се изкачи на върха в класирането на Първа професионална лига, а отборът още няма загубена точка под ръководството на новия си наставник Славиша Стоянович.

"Сините" играят все по-убедително и спечелиха трите си предишни излизания извън столицата. Днес им предстои още едно гостуване - този път на Етър. Левскарите са амбицирани да запазят лидерската позиция, но "виолетовите" са готови да ги свалят от нея. Съставът на Красимир Балъков разчита изключитлелно много на мачовете на своя "Ивайло", за да трупа точки. До момента "болярите" са непобедени у дома, но въпреки това заемат предпоследно място в класирането. 

В Левски прогресът при Стоянович е лесно забележим и настроението се върна както сред футболистите, така и сред феновете. Никой не говори за титла, но постоянството може да превърне тима в съвсем реален претендент за златните медали. 

Великотърновци нямат победа над Левски от шампионския сезон 1990/91. Освен това, "болярите" никога не са побеждавали "сините" през август.

През миналия сезон Левски си тръгна с трите точки от "Ивайло" благодарение на гол на Давид Яблонски, който обаче е контузен и няма да играе днес.

Novsport ще проследи срещата чрез чат-коментар.

Източник: Novsport

Последни новини