ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО: Локо (Пд) - Берое 2:0

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО: Локо (Пд) - Берое 2:0

Novsport

22-09-2019, 17:40

Днес от 17:45ч. Локомотив (Пловдив) посреща Берое в ранния мач от неделната програма на efbet Лига. 

"Смърфовете" се върнаха към победите миналия кръг, след като победиха с 3:2 Царско село и оставиха зад себе си загуба и равен от предходните два кръга. Момчетата на Александър Томаш също излизат на стадион "Локомотив" след успех, макар и минимален, над Витоша (Бистрица).  

Заралии за първи път от началото на сезона ще могат да разчитат на най-доброто, с което разполагат. В състава след наказание се завръща десният бек Иван Бандаловски. След девет месеца отсъствие в игра отново като титуляр ще се появи и Георги Ангелов, който игра и при победата над Витоша Бистрица с 1:0.

Авторът на победния гол срещу бистричани Зоран Йосипович едва ли ще стартира като титуляр за сметка на опитния Мартин Камбуров, който познава отлично Локо Пд, където премина огромна част от кариерата му. Треньорът на Берое Александър Томаш няма да може да разчита на Педро Еуженио, който се контузи на последната тренировка преди срещата.

В историята на сблъсъците помежду им на ниво елит Берое е надделявал над Локомотив 31 пъти, а 42 са победите на сметката на "смърфовете". 17 от двубоите са завършвали без победител, а головата разлика е 150:107 в полза на Локомотив. Локомотив отново не успя да картотекира последните нови попълнения и треньорът Бруно Акрапович ще разчита на група от 17 души. 

Срещата от Пловдив можете да наблюдавате на живо тук:

ЛИНК 1

ЛИНК 2

Локомотив (Пд) - Берое 2:0

1:0 Георги Илиев 28

2:0 Карагерен 39

Стартови състави:

Локомотив (Пд): Луков, Езе, Малембана, Алмейда, Витанов, Умарбаев, Томашевич, Карагерен, Г.Илиев, Илиев, Ожболт

Берое: Перниш, Алкан, Цветков, Охене, Виана, Бандаловски, Конте, Василев, Йосипович, Ангелов, Бригидо

Източник: Novsport

Последни новини