ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО: Марибор - Лудогорец

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО: Марибор - Лудогорец

Novsport

29-08-2019, 19:30

Отборът на Лудогорец излиза в решителен мач-реванш срещу Марибор от плейофната фаза на Лига Европа. Шансовете на двата тима за краен успех са равни, след като първият двубой в Разград завърши при нулево реми. Тогава българският представител имаше тотална доминация, но така и не успя да пробие отличния тогава страж на словенците Кенан Пирич.

Напрежението в лагера на лудогорци е сериозно, тъй като в неделя те трябваше да се разделят със своя старши треньор Стойчо Стоев. Специалистът беше уволнен заради незадоволителни резултати, а важната европейска битка днес ще бъде поверена на Станислав Генчев и наставника на вратарите Здравко Здравков.

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО - ТУК!

Селекцията на Марибор е завладяна от сериозен оптимизъм. Тимът блесна с изразителна победа в словенския шампионат, а и днес ще разчитат на своята емоционална публика. Наставникът Дарко Миланич няма да разчита единствено на Дино Хотич, който получи червен картон в първата среща.

Опитният англичанин Крейг Поусън ще свири реванша. Помощници на 40-годишния съдия ще са сънародниците му Лий Бетс и Иън Хусин. Четвърти съдия е Андрю Мадли също от Англия. За последно Поусън нашумя преди десети дни, когато той свири три дузпи за Аякс, с които холандците успяха да отстранят ПАОК.

Началото на сблъсъка е от 21,15 часа, като ще можете да го проследите на живо в NOVSPORT.

Източник: Novsport

Последни новини