ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО: Сблъсъкът на Лудогорец с Милан

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО: Сблъсъкът на Лудогорец с Милан

Novsport

15-02-2018, 19:05

 Лудогорец се изправя срещу Милан в 1/16-финалите на турнира Лига Европа.  Разградчани ще опитат да постигнат положителен резултат, който да им даде добри шансове преди реванша на “Сан Сиро”. Целта на “орлите” е да постигнат нещо, което нито един друг български отбор не е успявал - да отстранят “росонерите” в елиминационен сблъсък от евротурнирите. До момента Милан цели пет пъти се е изправял срещу родни тимове, като и в петте случая е успявал да се класира за следващата фаза. Италианците имат 7 победи, 2 равенства и само 1 загуба срещу отбори от България.

 “Росонерите” са в добра форма от началото на годината, като записаха 4 победи и 1 равенство в петте си мача в Серия “А” и още нямат загуба. Въпреки това Милан е едва на седма позиция в класирането в Серия А. Лудогорец за последно игра в официален мач срещу ЦСКА в Купата на България, когато загуби с резултат 1:2.

Димитър Димитров пуска в стартовия състав новото попълнение Якуб Шверчок на мястото на Вандерсон. Полякът има 4 гола в последните 4 контроли на тима. Дженаро Гатузо също залага на най-доброто, като Патрик Кутроне повежда атаката на "росонерите".

Стартови състави:

ЛУДОГОРЕЦ: 33. Ренан, 4. Сисиньо, 8. Лукас Саша, 12. Анисе, 18. Дяков, 30. Моци, 32. Пластун, 70. Шверчок, 84. Марселиньо, 92. Лукоки, 93. Мисиджан

МИЛАН: 99. Донарума, 2. Калабрия, 5. Бонавентура, 8. Сусо, 10. Чалханоглу, 13. Романьоли, 19. Бонучи, 20. Абате, 21. Биля, 63. Кутроне, 79. Кесие

Гледайте на живо ТУК

Източник: Novsport

Последни новини