ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО: ЦСКА гони върха в мача на истината срещу Лудогорец (СЪСТАВИ)

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО: ЦСКА гони върха в мача на истината срещу Лудогорец (СЪСТАВИ)

Novsport

06-04-2019, 16:07

От 17:15ч. днес лидерите в Първа професионална лига Лудогорец и ЦСКА излизат един срещу друг в, може би, най-важния мач през сезона и за двата отбора.

Развоят от срещата ще отговори на много въпросителни около съдбата на титлата, тъй като разликата между двата клуба в класирането е едва три точки. При успех с резултат, различен от 1:0, "червените" ще изместят Лудогорец от върха в класирането. Двата тима ще имат по 63 точки, но предимството ще е за ЦСКА, тъй като по-рано през сезона Лудогорец спечели у дома с 1:0, а мачът на "Българска армия" завърши 1:1. 

Двата отбора излязоха един срещу друг едва преди четири дни, когато на 27-ми март "армейците" надвиха шампионите с минималното 1:0 в четвъртфинален мач от Купата на България. От лагера на разградчани заявиха, че са мобилизирани да не допуснат ново поражение, въпреки кадровите проблеми пред Стойчо Стоилов. 

Любослав Пенев няма да може да разчита на наказания Бикел и най-вероятно той ще бъде заменен от Нуно Томаш. Трибуните на "Лудогорец Арена" най-вероятно ще бъдат изпълнени до краен предел, а мерките за сигурност ще бъдат повишение с цел да се избегнат инциденти в публиката.

Срещата в Разград започва в 17:15ч. и можете да я гледате на живо тук:

ЛИНК 1;

ЛИНК 2;

ЛИНК 3

Всичко най-интересно ще бъде проследено чрез традиционно за Novsport.com чат-описание.

Източник: Novsport

Последни новини