Голямо признание за президента на Лудогорец

Голямо признание за президента на Лудогорец

Novsport

28-01-2020, 10:11

 “Приемам номинацията и избирането ми за почетен гражданин на Разград не като награда, а по-скоро като отговорност и задължение. Отговорност и задължение за бъдещи действия в името на град Разград и хората. И ще направя всичко по силите си да го оправдая. Това каза президентът на ПФК Лудогорец 1945 Александър Александров, след като получи високото отличие.

Призът му бе връчен снощи на тържествена церемония в залата на Общинския културен център от кмета Денчо Бояджиев. Удостояването му със званието е за това, че с голямата си амбиция и упорит труд е допринесъл за успешното развитие на Лудогорец, като футболен хегемон, утвърждаващ спортния престиж на Разград в национален и международен мащаб.

Александров изказа специална благодарност на почетните граждани на Разград Кирил и Георги Домусчиеви за доверието и безрезервната подкрепа във всичко свързано с Лудогорец, останалите проекти и в личен план.

“Без тях нищо нямаше да е същото”, сподели президентът на клуба.

Той благодари също и на всички свои колеги и приятели в Лудогорец, които по думите му рискувайки лично време и семейства, се посветили изцяло на каузата и мисията да направят нещо значимо за региона и за хората.

“Няма да забравя преди 11 години, когато полагахме основите на проекта, усещането за недоверие и скептицизъм у много от вас - нещо напълно противоположно на нашата амбицираност и решеност да развием клуб, съобразен с най-високите управленски практики, символ на качество и успех”, каза още Александров.

Той изказа благодарност и на Община Разград както и лично на кмета за подкрепата, съдействието и за това, че са повярвали.

“Най-вече обаче благодаря на хората. На жителите на община Разград и региона, които във всеки един момент (лош, труден или щастлив) стояха редом до клуба и подкрепяха (и подкрепят) една истинска кауза за града (независимо дали бяхме във В, Б или в А група, в ЛЕ или в ШЛ). С това всички вие показахте, че заслужаваме да имаме това, което имаме днес и трябва да си го пазим”, отбеляза президентът на Лудогорец.

Той бе категоричен, че трябва да се подкрепят добрите примери и добрите дела и във всяка друга сфера, за да стане града едно още по-красиво и приятно място за живеене на децата и родителите ни.

“Вие показахте, че можем да сме единни, а не разединени. Показахте, че единението не е чуждо за българина. Показахте, че работи ли се чисто и безкористно, всички заставате зад него и подкрепяте докрай. А всички заедно ли сме в добро и в лошо - резултатите няма да закъснеят”, подчерта Александър Александров.

В изказването си той посочи, че това признание не е само за него. “То е за всеки един човек, който повярва в проекта и който го подкрепя от самото начало и до ден днешен, защото без тази подкрепа, нямаше да се получи. Ще продължавам да работя и да давам всичко от себе си и по силите си за нашия град”, заяви президентът на Лудогорец.

“Силно вярвам, че мотото на Лудогорец "най-доброто предстои" ще важи с пълна сила и за всички наши съграждани и за Разград като цяло, за да се наредим до водещите градове, а защо не и да сме шампиони и всички заедно да превърнем града ни в символ на качество на живот, чистота и сигурност. Аз съм оптимист. Продължаваме всички заедно напред,” допълни Александър Александров.

Източник: Novsport

Последни новини