Гонзо: Не си и помислям за завръщане в Левски

Гонзо: Не си и помислям за завръщане в Левски

Novsport

05-11-2018, 15:44

На този етап не си и помислям за завръщане в Левски. Така съм решил, защото в последната година, където бях, беше змиярник и искам да си почина. Даже и не ги следя", коментира бившият футболист, треньори началник на "Герена" Георги Иванов - Гонзо. Той говори пред медиите на представянето на автобиографията на Христо Стоичков.

Все пак той похвали "сините": "В момента Левски играе добре при новия треньор и може да стане шампион!"

"Стоичков е един от най-успелите българи в новата ни история. Не трябва да се делим на левскари и на цесекари, защото сме българи. Този човек ни е карал през годините да бъдем горди", сподели Гонзо по адрес на легендата на кръвния враг ЦСКА и Барселона.

"Христо е първо приятел и второ човек, на когото всички трябва да се възхищаваме предвид това, което е постигнал в спорта. Той  заедно със Стефка Костадинов и Вальо Йорданов са тези, които най-много са прославили родината ни. Те олицетворяват българския спорт. Всеки, който познава Христо, може да научи нещо от него - характер, харизма, непримиримост", продължи Иванов. 

"Когато Стоичков отиде в Барселона, отборът не беше ставал шампион. С неговото пристигане отборът се промени. Докато се лекувах в Барселона той често идваше да ме взима с колата, тогава видях за каква любов става дума. Едва ли не му целуваха краката", спомня си бившата "синя" деветка.

Източник: Novsport

Последни новини