Горалски под въпрос за Ференцварош

Горалски под въпрос за Ференцварош

Novsport

22-06-2019, 09:13

Халфът на Лудогорец Яцек Горалски е с контузия. Това си личи от снимка, която той публикува в социалните мрежи. На нея 26-годишният футболист е на рехабилитация. Прави впечатление, че Горалски все още е в Полша и не тренира със съотборниците си на лагера в Австрия.

Той пропусна и краткия лагер в България, тъй като бе получил по-дълга почивка заради участието си в мачовете на националния отбор на Полша. Все още не се знае кога Горалски ще поднови тренировки, но това едва ли ще стане през следващата седмица.

Това означава, че той почти сигурно няма да може да играе в първия мач срещу Ференцварош в Шампионската лига, който е в Унгария на 9 или 10 юли.

Горалски е получил въпросната контузия по време на мача на Полша срещу Израел (4:0). В нея той се появи като смяна в 75-ата минута и явно за краткото време на терена е успял да пострада.

Това обаче не е единственият проблем за треньора Стойчо Стоев. Той вероятно няма да може да разчита и на Абел Анисе за мачовете с Ференцварош. Халфът е с националния отбор на Мадагаскар за турнира за Купата на африканските нации.

Анисе ще се присъедини към “Орлите” най-рано на 30 юни, ако отборът му отпадне още в груповата фаза. Той обаче вероятно ще получи и по-дълга почивка, тъй като веднага след края на сезона замина за подготовка за Купата на Африка. Колкото по-напред върви Мадагаскар в турнира, толкова по-малка е вероятността Анисе да играе срещу Ференцварош.

Източник: Novsport

Последни новини