Гриша Ганчев говорил дълго с част от чужденците в ЦСКА

Гриша Ганчев говорил дълго с част от чужденците в ЦСКА

Novsport

18-07-2019, 07:56

ЦСКА се прибра от Подгорица веднага след двубоя с Титоград, а още на летището в Черна гора силният човек в клуба Гриша Ганчев разговаря повече от десет минути с петима от чужденците - Соу, Фабрини и португалците Пинто, Томаш и Тиаго.

Те обсъдиха детайлно двубоя в Подгорица.

В деня преди мача Ганчев проследи и тренировката на тима. Благодетелят на армейците беше плътно до отбора в Европа и през миналата година.

С чартъра на армейците пътуваха още Димитър Пенев, Димитър Якимов, Петър Жеков и Георги Велинов.

С делегацията беше също целият директорски състав на ЦСКА, синът на съсобственика Юлиян Инджов - Деян, тв журналистката Светла Петрова, както и юристът на клуба Станислав Трендафилов.

На реванша с Титоград във ВИП ложата пък беше кметът на Подгорица Иван Вукович.

А Люпко Петрович и треньорът на съперника на ЦСКА Драголюб Джуретич проведоха дълъг разговор около час преди срещата във вторник.

Следващата такава на „червените“ в Лига Европа е домакинство на Осиек в първия мач от втория кръг в четвъртък, 25 юли, от 20:30 часа.

Тя ще се играе на "Армията", както тази с Титоград, а сектор Г отново ще е затворен. Билетите пък са в продажба от вчера.

Очаква се двубоят на "Армията" да бъде излъчен от bTV action, както този с Титоград преди седмица.

Има вероятност тази телевизия да вземе правата и за реванша с Осиек. На този етап нищо не е обявено официално, пише „Тема спорт“. 

Гостуването на ЦСКА в Хърватска ще е на 1 август (четвъртък), а началният час ще е 21:45 българско време.

Източник: Novsport

Последни новини