Грудев: Поздравявам публиката и играчите

Грудев: Поздравявам публиката и играчите

Novsport

14-04-2018, 20:32

 Спортно-техническия директор на Берое Валентин Грудев също говори пред журналистите след успеха срещу „Ботев“ с 3:2. Вижте какво каза той:

"Срещнаха се двата най-добри провинцилни отбора. Два отбора с традиции и стана един двубой, като само с такива мачове могат да се върнат хората по стадионите. Един много стойностен съперник и един още по-добра победа за нас с по-добра игра. Мачът бе на приливи и отливи. Можеше да го спечелим, можеше да загубим, но изстрадана победа."

"Ние цяла седмица говорихме с футболистите. Емоцианално подходиха и те. Знаеха важността на срещата. Сега всичко е в нашите ръце."

"Аз мисля, че тук се показа и самочувствието на самите футболисти. те знаят, че могат да решат всеки един мач, както се случи няколко пъти този сезон. През сезона направихме обрати, сега също не бе лесно с такъв развой да се върнеш и спечелиш, при това срещу такъв съперник като Ботев. Поздравявам момчетата на мъжеството и поздравявам публиката, която оказа огромно влияние за развоя на мача. Не спярха да подкрепят момчетата и те усетиха, че имам сили да победим."

Източник: Novsport

Последни новини