Грудев: Смятам, че грешки се допускат

Грудев: Смятам, че грешки се допускат

Novsport

07-03-2018, 13:24

Спортно-техническия директор на Берое Валентин Грудев заяви, че му е трудно да говори след злощастната загуба с 0:1 от Лудогорец в края на мача снощи. Той сподели мнението си за двубоя, както и за ситуацията при гола на Марселиньо. 

– Г-н Грудев, мнението ви след мача?

– Трудно ми е да говоря след нещастно загубения мач. Особено, когато минута преди това изпуснахме 100-процентова ситуация. Поздравявам нашия отбор за сърцатата и мъжка игра. За футбола, който показахме, че можем да играем срещу най-стойностния отбор в България. Това е пътят, по който нашият отбор може да постигне добри резултати и да се надиграва като равен с равен срещу най-силните. Това бе един много добър мач за нашия отбор.

Ако трябва да бъда малко по-конкретен –  за мен при гола на Лудогорец имаше абсолютна засада, при ситуация, в която нищо не пречеше на страничния съдия в неговата линия. Не искам да коментирам повече в момента, особено след нагнетената обстановка и допуснатите грешки. Мачът бе равностоен, но съм сигурен, че ако бе от другата страна щеше да е вдигната засада.

– Появиха се становища от други клубове, че се иска оставката на председателя на съдийската комисия. Берое ще вземе ли отношение?

– Аз съм на принципа, че грешки се допускат. Далеч съм от мисълта, че е допусната умишлена грешка. За мен обаче това е засада. Иначе смятам, че главният съдия се справи добре. На фона на точно тази тежест, която има в последните дни и върху съдиите в момента.

– Спокоен ли сте за бъдещето на Берое в първата шестица с тази игра?

– Да. Точно в този мач ние показахме, че на никой няма да му е лесно в Стара Загора, а и при гостуванията ни. Както казах и преди – ние си изпълнихме първата задача и смятам, че Александър Томаш и неговия екип направиха така, че Берое да играе комбинативен и добър футбол. Само този начин на игра ще върне публиката на стадиона. Срещу Лудогорец нямаше достатъчно много хора, но тези, които дойдоха, останаха доволни от показаното.

Източник: Novsport

Последни новини