Давиде Мариани: Все още нищо не сме направили

Давиде Мариани: Все още нищо не сме направили

Novsport

03-03-2019, 20:50

Не бива да правим заключения само от един мач. Продължаваме да работим много усилено. Все още нищо не сме направили, коментира халфът на Левски Давиде Мариани след 3:0 срещу Славия.

„Вкарахме рано, а това беше много важно. Знаехме, че срещу Славия ще ни бъде трудно, защото те играят добър футбол, който аз харесвам. Вкарахме и в края на първото полувреме, след което се оттеглихме с два гола на почивката“, коментира Мариани.

„В началото имахме известни проблеми с организацията, които през второто полувреме успяхме да изчистим, след като получихме наставления от старши треньора“, добави той.

„Доволен съм от трите поредни победи и това, че не допуснахме нито един гол. Това е добре за отбора. Вкарвал съм много такива голове, но това ми е първият гол за Левски от толкова далечно разстояние. Искам да вкарам още голове. Това не е късмет. Важно е как играхме. 3:0 е добър резултат“, допълни полузащитникът.

„Разбира се, че победата над ЦСКА ни подейства допълнително положително и мотивиращо. Показахме характер и сме гладни за победи“, продължи играчът на „сините“.

„Очаквам много труден мач срещу Лудогорец. Това е най-добрият отбор в България. Ние ще се опитаме да дадем най-доброто от себе си. Сега сме по-спокойни и ще искаме да демонстрираме най-доброто, на което сме способни. Ще бъде хубав мач“, каза още Давиде Мариани.

Източник: Novsport

Последни новини