Делио Роси: Имахме нужда от силен мач, след като се класирахме за финала

Делио Роси: Имахме нужда от силен мач, след като се класирахме за финала

Novsport

29-04-2018, 20:04

Левски победи убедително Берое като гост с 4:0. След края на мача, наставникът на "сините" изрази своето задоволство от играта на своите футболисти.

"Имахме нужда от силен мач, след като се класирахме за финала за Купата и днес бях любопитен да видя как ще се държи моят отбор. Много съм доволен от начина, по който играха. Още повече, че през този сезон не бяхме печелили срещу Берое.

Когато работиш, плодовете идват. И сега момчетата берат плодовете на работата, която са вършили през цялото време. Но трябва и да кажем, че все още нищо не сме спечелили. Има още важни мачове и трябва да продължим да играем така добре.

Когато успееш да вземеш средата на терена, когато успееш да биеш противника навреме и навсякъде - тогава мачът става по-лесен за теб и е по-лесно да се спечели.

Рискувах не само с Гомес. Имах проблеми и с други състезатели, които бяха застрашени от наказание, от получаване на картони. Но ние мислим, че всеки един мач трябва да се изиграе индивидуално. Ако беше получил картон, тогава щяхме да мислим какво да правим.

Вярно е, че в края на шампионата подобрихме формата си. Но във футбола няма периоди, на които се разделя първенството. Резултатите са тези, които показват дали си си свършил добре работата. А ние трябва да играем добре до края на първенството и тогава ще видим дали целите, които сме си поставили, са били постигнати. Сега имаме да играем още", коментира Роси.

Източник: Novsport

Последни новини