Делио Роси иска защитници и халфове в отбора

Делио Роси иска защитници и халфове в отбора

Novsport

22-05-2018, 09:54

Делио Роси е обявил пред ръководството на Левски, че има нужда основно от защитници и халфове през лятото. Италианецът вече е провел предварителен разговор за селекцията, която предстои да бъде направена. В последно време „сините" показаха, че наистина имат нужда от алтернатива на титулярите си в отбрана. Прохазка се наложи да заменя Цветкович, който се контузи, а Горанов е без алтернатива, след като Антонио Фигейредо си тръгна.

Почти по подобен начин стоят нещата и с Давид Яблонски и Холмар Ейолфсон. На „Герена" имат един по-опитен централен бранител - Аймен Белаид, но той едва ли ще остане. Другият вариант е юношата Томислав Павлов, но Роси бе категоричен, че му трябва още опит. В средата на терена нещата изглеждат по-добре, но може да се обърнат, ако Панайотов и Прохазка си тръгнат. Италианецът пък не смята да ползва Нелуц Рошу, а Белмонт също изглежда пътник. Според запознати Роси не си е правил устата за попълнения в атака и явно разчита, че Ривалдиньо ще покаже истинското си лице през лятото.

В същото време Делио си заслужи оценка от 6,5 в родината си. Толкова му писа „Калчомеркато" за победата над Верея с 2:0. Сайтът отчете, че Роси си е свършил работата, като е класирал Левски за бараж за Лига Европа.

Източник: Novsport

Последни новини